U bent ten einde raad? Laat uw probleem analyseren!

Juridisch advies via betaallijn

1. Juridische helpdesk via betaallijn  0904 69 400

Juridisch advies voor iedereen. Unieke service: u kan onze betaallijn bellen tot en met 21u. Bel onze betaallijn voor een eerste bespreking van uw probleem! Via de betalende telefoonlijn 0904 69 400 (Max 10 minuten) krijgt u juridische eerstelijnsbijstand, zodat u een eerste plan van aanpak in uw handen heeft. Het eerstelijnsadvies is gericht op een snelle en duidelijke analyse van uw probleem op basis van de door u doorgegeven informatie.

U krijgt onmiddellijk praktische tips om het probleem aan te pakken. U weet steeds perfect wat u maximaal betaalt: 2 euro per minuut. Het gesprek wordt na 10 minuten automatisch onderbroken, overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen. Zo betaalt u maximum 20 euro per gesprek. Wenst u daarna toch meer informatie en eventueel nazicht van bepaalde documenten? Dat kan via onze website.

2. Schriftelijk eerstelijnsadvies via onze website

Voor deze dienst wordt een forfait van 54,45 euro inclusief btw (= 45 euro + 9,45 euro btw) aangerekend.

Juridisch advies, hoe werkt het?

Zodra de betaling van het forfaitair bedrag van 54,45 euro incl. btw is uitgevoerd schieten onze advocaten in actie en bieden u binnen de 48 uur een helpende hand.

Wenst u bijkomende hulp bij het opstellen van aangetekende brieven, ingebrekestellingen en /of betwistingen? Dat kan ook.
Onze advocaat kan op basis van de door u doorgestuurde informatie en de door u overgemaakte facturen, communicatie, ingebrekestellingen, enz.. een schrijven opstellen dat u kan verzenden naar de andere partij.

Door het versturen van een juridisch correct opgesteld aangetekend schrijven, is de opbouw van uw dossier verzekerd.
Dit schrijven zal ook als basis van de verdere betwisting kunnen dienen.
Voor deze specifieke dienst wordt apart een forfaitair bedrag van 54,45 euro incl. btw aangerekend, die ook online kan afgerekend worden.